Maak het verschil voor kinderen én ouders

“Ik wil nog niet naar huis…”, roept een jongetje als zijn moeder hem op komt halen van de kinderopvang. Daar worden de pedagogisch medewerkers van Yes! Kinderopvang heel blij van. Dan weet je dat een kind het fijn bij ons heeft”, vertelt pedagogisch medewerker Ingrid.

Het beste voor kinderen én ouders, dat is waar Yes! Kinderopvang voor staat. Kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs, pedagogisch medewerkers stimuleren dit. “We spelen binnen en buiten; voetballen, schommelen, op de trampoline, in de moestuin, maar ook spelletjes, bouwen, lezen, knutselen en proefjes. Samen maken we er een fijne dag van.”

Sterke band

Plezier hebben is erg belangrijk bij Yes! Kinderopvang, zowel met collega’s als met de kinderen. Ingrid: “Je ziet hoe geweldig de kinderen het vinden op de opvang en hoe ze zich ontwikkelen. Je krijgt echt een sterke band met de kinderen; ze kunnen altijd bij je terecht en voelen zich fijn en veilig bij jou. Dat is een belangrijke basis. Over hoe het met ze gaat en hoe ze zich ontwikkelen hebben we natuurlijk goed contact met de ouders, zodat zij steeds met een gerust hart hun kostbaarste bezit bij jou achterlaten.”

Prachtig vak

Pedagogisch medewerkers zijn opgeleid om dit belangrijke vak te mogen uitoefenen. Hierdoor weten zij wat kinderen nodig hebben. Ze worden bij Yes! Kinderopvang ondersteund door een pedagogisch team, locatieassistenten en een locatiemanager. Als pedagogisch medewerker jezelf verder ontwikkelen en doorgroeien? Ook dat kan bij
Yes! Kinderopvang. Ingrid: “Het is een prachtig vak bij een geweldige organisatie. En we willen heel graag nog wat enthousiaste collega’s erbij! Kom jij ook het verschil maken?”

Voorlezen aan kinderen