Slagveld

De riolering en bestrating van het Slagveld zijn verouderd en zijn toe aan vervanging. De gemeente vervangt de riolering en richt de openbare ruimte volledig opnieuw in. Bij de inrichting houden we rekening met klimaatverandering, wateroverlast, hittestress en parkeren. We grijpen deze kans aan om uw woonomgeving flink op te knappen, zodat het ook in de toekomst fijn wonen is in het Slagveld. In onderstaande video leggen wij u uit wat er gaat gebeuren. In de enquête onder de video kunt u uw wensen en ervaringen met ons delen.


Enquête: Deel uw wensen en ervaringen

U kunt ons helpen met het ontwerp van de openbare ruimte! We zijn benieuwd naar uw wensen en ervaringen op gebied van de openbare ruimte in de wijk. In onderstaande enquête kunt u aangeven hoe tevreden u bent met verschillende zaken, zoals groen, straatbeeld en veiligheid, maar ook welke onderwerpen u belangrijk vindt. Daarnaast is er ruimte om suggesties en ideeën te delen. De uitkomsten van de enquête worden waar mogelijk meegenomen in het ontwerp van de buitenruimte. U kunt de enquête invullen tot en met 10 november.

Ga naar de enquête


Brochure 'Project Slagveld'

Onlangs heeft u de brochure 'Project Slagveld' ontvangen in uw brievenbus. In deze brochure geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. De brochure kunt u ook hieronder downloaden. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar project@zwijndrecht.nl.

Download de brochure 


Inloopbijeenkomst

Op 9 november organiseren wij een inloopbijeenkomst over de werkzaamheden in Slagveld. Tijdens dit inloopmoment krijgt u geen nieuwe informatie, maar krijgt u wel  nog een keer de mogelijkheid om uw wensen voor de wijk met ons delen. U kunt uiteraard ook vragen stellen over de werkzaamheden die zullen plaatsvinden. U bent tussen 16.00 en 19.00 uur van harte welkom in het gemeentehuis!
 

Planning werkzaamheden

Op dit moment zijn wij bezig met de voorbereidingen van het project. Tijdens de voorbereidingen wordt ook de fasering bepaald. Wanneer uw gedeelte van de wijk aan de beurt is zullen wij zo snel mogelijk met u delen. Houd er wel rekening mee dat het nog enkele jaren kan duren voordat we in uw straat aan de slag gaan. Per fase zullen wij u, als het zover, is gedetailleerd informeren over de uitvoering en de planning die daarbij hoort.

Slagveld