Hasibe Simsek

HasibeHallo bruidspaar, 

Verliefd, verloofd en bijna getrouwd? Zoek niet verder… hier ben ik!

Mijn naam is Hasibe Simsek en ik ben 29 jaar oud. Een jonge, frisse en energieke trouwambtenaar die gepassioneerd is over het vakgebied trouwen. Sinds 2020 ben ik BABS en ben ik te boeken om jullie huwelijksvoltrekking een persoonlijk tintje te geven. De mooiste dag van jullie leven verdient een persoonlijke ceremonie met een lach en/of traan op maat! 

Naast persoonlijke gesprekken met het bruidspaar, benader ik ook naaste familieleden en vrienden. Met gevoel voor humor en sfeer wordt er voor jullie een levendige trouwceremonie verwezenlijkt, een moment voor het leven.

Om jullie te laten schitteren in de liefde begint het voor mij bij het luisteren. Wat is jullie verhaal? Wat zeggen jullie over elkaar? Wat zijn jullie wensen voor de ceremonie? Ik luister tevens naar de mensen om jullie heen. Wat zeggen zij over jullie?  Wat verbindt hen met jullie?

Jullie mogen rekenen op een persoonlijke speech, waarin jullie leven en liefde centraal staan. Met een vleugje humor en serieus wanneer het nodig is.

Het enige wat jullie moeten doen is JA zeggen en de rest doe ik !

Contact

Wilt u graag dat Hasibe uw huwelijk voltrekt? Stuur haar dan een e-mail.