Samen sporten, het mag weer!

Yes! De sportclubs en verenigingen zijn weer open vanaf zaterdag 5 juni en dat betekent dat we weer samen kunnen sporten. Wat hebben we hier met z'n allen lang op gewacht en dit laten we ook niet ongemerkt voorbijgaan. Hoe? Lees gauw verder!

Logo samen sporten het mag weer

Zwijndrecht in beweging

Als gemeente, werkgroep Sporthuldiging en het Sportplatform vinden we het net als jullie belangrijk dat alle leden en inwoners van Zwijndrecht weer in beweging komen. Daarom bieden we jou als lid van het sportplatform een financiële tegemoetkoming aan (van maximaal €1000,- ) voor het organiseren van een sportieve of gezonde activiteit, open dag of event.  Interesse? Bekijk de voorwaarden en stuur je idee met bijbehorende kosten voor 24 oktober 2021 naar sport@zwijndrecht.nl. Doe mee!

De activiteitenplanning van alle sportaanbieders wordt verspreid via Weekblad De Brug en ATOS.

De voorwaarden

 • De activiteit die je organiseert is gericht op de doelgroep: recreatieve sporters, jongvolwassenen boven de 18 of sporters boven de 35;
 • De uitvoering van het idee vindt plaats in 2021;
 • De organisatie ligt bij de eigen vereniging;
 • De tegemoetkoming is nadrukkelijk bestemd voor het organiseren van een beweegactiviteit of gezonde leefstijl (gezonde lunch of iets dergelijks)
  Alcohol consumpties worden uiteraard niet vergoed.
 • Kies zelf de datum en organiseer de activiteit binnen de coronamaatregelen die op dat moment gelden;
 • Meerdere plannen indienen voor de verschillende doelgroepen is toegestaan;
 • Je communiceert over de activiteit onder de noemer Samen Sporten, het mag weer!
  Hier gebruik je het bijgevoegde logo voor. Dit willen we  terugzien in jullie communicatie. Natuurlijk met gebruik van eigen invulling van de activiteit.

Stuur je idee in voor eind juni naar sport@zwijndrecht.nl, ook al ligt de uitvoering bijv. in het najaar. Dat is geen probleem. Kun je nog niet helemaal concreet zijn, meld dan wel de actie alvast aan, zodat we weten hoeveel sportaanbieders meedoen aan de actie.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar sport@zwijndrecht.nl.