Beleef Zwijndrecht

In Zwijndrecht is écht van alles te beleven: voor jong en oud, van kunstliefhebber tot sporter. Voor de leukste activiteiten, wandel- en fietsroutes, mooiste plekjes én meer, moet u bij Beleef Zwijndrecht zijn: een overzicht van het leukste van Zwijndrecht op 1 website!

Kunt u niet wachten om te zien wat er allemaal in Zwijndrecht te doen is? Ga direct naar de website:

www.beleefzwijndrecht.nl

Maar we vertellen er hier ook graag iets meer over. 

Eropuit!

Er zijn tal van mogelijkheden om dichtbij huis eropuit te trekken. Er is volop groen en natuur te vinden, mede dankzij de prachtige ligging aan verschillende rivieren. Meer zin in wat levendigheid? Dan kunt u in Zwijndrecht ook prima een terrasje pakken of shoppen. Op Beleef Zwijndrecht vindt u een overzicht van verschillende wandelroutes en fietsroutes. Vanuit Zwijndrecht kunt u alle kanten op. Of bezoek eens de mooie parken of natuurgebieden, waar ook voor kinderen  genoeg te zien en te doen is. Ga naar Beleef Zwijndrecht: Eropuit

Eropuit

Evenementen

Elke maand weer zijn er veel verschillende activiteiten en (kleine) evenementen waar u bij kunt zijn. Op Beleef Zwijndrecht staan ze allemaal op 1 plek, waardoor u niets hoeft te missen.

Uw evenement op Beleef Zwijndrecht

Wist u dat u zelf ook een activiteit of evenement aan de kalender op Beleef Zwijndrecht kunt toevoegen? Zo verhoogt u de zichtbaarheid van uw eigen evenement. 

Binnenvaartdagen

Kunst en cultuur

Zwijndrecht heeft een groot aantal verenigingen en instellingen met een divers kunst- en cultuuraanbod. Van beeldende kunst tot dans en muziek, genoeg om te ontdekken. Daarnaast zijn er verschillende expositieruimtes en musea. Denk bijvoorbeeld aan de expositieruimte van KunZt in het gemeentehuis, met wisselende tentoonstellingen die zeker het bezoeken waard zijn. Of wandel eens langs de bijzondere kunstwerken in het Beeldenpark Drechtoevers. Ga naar Beleef Zwijndrecht: Kunst en cultuur.

kunstencultuur

Sport

Sport is meer dan bewegen! Het is een belangrijke basis voor onder andere een gezond leven, mentale weerbaarheid en sociale activiteiten. In Zwijndrecht willen we dat iedereen kan bewegen op een manier die bij hem of haar past. Zwijndrecht heeft een uitgebreid sportaanbod, van sporten in het water tot aan gymnastiek. Maar denk ook aan sportief bezig zijn in de buitenlucht met behulp van bijvoorbeeld de Zwijndrechtse Beweegroute. Ga naar Beleef Zwijndrecht: Sport.

sporttoestellen Develbos

Gezondheid

Een gezonde leefstijl, mentale gezondheid en een rookvrije generatie zijn thema's die in Zwijndrecht centraal staan. Een gezonde leefstijl bestaat uit voldoende bewegen, gevarieerd eten en ontspannen waar het kan. Daarnaast is het belangrijk om matig te zijn met alcohol, niet te roken en stress zoveel mogelijk te vermijden. Een gezonde leefstijl draagt bij aan een gezond lichaam en een gezonde geest. Ga voor tips en informatie naar Beleef Zwijndrecht: Gezondheid.

gezondheid

Ga naar Beleef Zwijndrecht