Waardebon 70 euro voor gratis energiebesparende producten

Heeft u een koopwoning of appartement en woont u in Zwijndrecht of Heerjansdam? Dan heeft u als het goed is in mei 2020 een brief met waardebon ontvangen. De waardebon had een waarde van 70 euro die u kon besteden aan energiebesparende maatregelen. Heeft u nog geen gebruik gemaakt van de waardebon of bent u 'm kwijt? Lees dan snel verder! In een paar simpele stappen kunt u alsnog voor 70 euro gratis producten kopen!

Waarom deze actie?

De gemeente heeft eerder dit jaar subsidie ontvangen om inwoners te stimuleren zoveel mogelijk energie te besparen. Het bedrijf Winst Uit Je Woning is door de gemeente Zwijndrecht gevraagd om inwoners hierbij te helpen. Begin dit jaar zijn alle woningeigenaren geïnformeerd over groepsaankopen én ontvingen zij een waardebon voor energiebesparende producten.

Meest gekochte producten in Zwijndrecht

Al heel veel inwoners uit Zwijndrecht en Heerjansdam hebben gebruikt gemaakt van de waardebon. Meest gekochte producten zijn tochtstrips, ledlampen of een waterbesparende douchekop. Ook is de waardebon gebruikt bij het aanschaffen van een inductiekookplaat of zonnepanelen. U kunt de waardebon dus voor allerlei producten gebruiken.

Waardebon gebruiken in de winkel

U kunt energiebesparende producten kopen bij een (nu alleen online) winkel naar keuze, zoals een bouwmarkt. Nadat u de energiebesparende producten hebt aangeschaft, kunt u het aanschafbewijs uploaden via www.winstuitjewoning.nl/waardebon en de waardebon verzilveren. Na controle wordt het bedrag op uw rekening teruggestort.

Waardebon online gebruiken

U kunt ook heel gemakkelijk via www.winstuitjewoning.nl/waardebon uw eigen energiebespaarbox samenstellen en direct afrekenen met de bon. U kunt kiezen uit alle producten met het RRE logo. Plaats de producten, zoals radiatorfolie, waterbesparende douchekoppen en led-lampen in uw winkelmandje en reken af met de waardebon zonder het bedrag voor te hoeven schieten. De energiebesparende producten worden gratis thuisgestuurd.

Check of er nog budget is! Op = op

Op dit moment is er nog voldoende budget beschikbaar. Bestelt u later, check dan voor de zekerheid of er nog budget beschikbaar is voor Zwijndrecht. Dit kan via www.winstuitjewoning.nl/waardebon. Onderaan de pagina kunt u klikken op Zwijndrecht. Hier kunt u ook direct de productlijst bekijken.

Bon kwijt? Vraag simpel je code op!

Nog geen gebruik gemaakt van de waardebon maar de bon niet meer in huis? Geen probleem. Ga naar www.winstuitjewoning.nl/waardebon. Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk uw persoonlijke code retour. Vragen? Neem contact op met Winst Uit Je Woning, zij helpen u graag verder! Kijk voor meer informatie op www.winstuitjewoning.nl of bel met de helpdesk via 023-583 6936.