Aanmelden digitale bewonersbijeenkomst Land van 't Hoff donderdag 27 mei

Op donderdag 27 mei organiseert de gemeente Zwijndrecht samen met ABB Bouwgroep een digitale bewonersbijeenkomst over het project Land van 't Hoff. De bijeenkomst begint om 19:30 uur. U kunt zich hieronder aanmelden.

Meld u aan voor de bijeenkomst

Digitale bijeenkomst
Vanwege de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om fysiek bij elkaar te komen. Daarom zal de bijeenkomst digitaal plaatsvinden. Dat gebeurt via een platform waarbij de sprekers namens de gemeente Zwijndrecht en ABB Bouwgroep in beeld komen. Andere aanwezigen komen niet in beeld. Uw vragen kunt u tijdens de bijeenkomst stellen kan via een chatfunctie op de website waarop de informatieavond te volgen is.

Vragen
Lukt het u niet om u via de website of de QR-code aan te melden? Dan kunt een mail sturen naar communicatie@zwijndrecht.nl of bellen met de gemeente Zwijndrecht op telefoonnummer 14078.

Later terugkijken
Wilt u wel graag geïnformeerd worden, maar lukt het u niet om donderdagavond 27 mei aanwezig te zijn? Van de digitale bijeenkomst wordt een opname gemaakt die achteraf is terug te kijken. Wilt u daar gebruik van maken, dan kunt u dat laten weten via communicatie@zwijndrecht.nl.

Boerderij Land van 't Hoff