Energieagenda Zwijndrecht

• De Energieagenda

Stoppen met fossiele brandstoffen en alle benodigde energie duurzaam opwekken met bronnen die oneindig zijn. Dit doel wil de gemeente Zwijndrecht bereikt hebben in 2050.

• Energiebewust wonen

Pictogram isolatie huis Wat kunt u doen om energiebewust te wonen? Het Regionaal Energieloket helpt woningeigenaren in de gemeente Zwijndrecht met alle vragen rondom duurzaam wonen zoals zonnepanelen, isolatie en warmte-oplossingen.

• Energiebewust ondernemen

Pictogram industrie Wat kunt u doen om energiebewust te ondernemen? Door in te zetten op energiebesparing en opwek van duurzame energie kunnen ondernemers een grote bijdragen leveren aan Zwijndrecht energieneutraal. De gemeente wil samenwerken met ondernemers aan energiebesparing en zonnedaken projecten.

• Uw ideeën of suggesties

Heeft u ideeën of suggesties? Wilt u meedenken of meepraten over het energiebeleid? Neem dan contact op met Janneke Petter, j.petter@zwijndrecht.nl

Header klein