Afvalinzameling

Afvalinzamelaar HVC is verantwoordelijk voor een zorgvuldige inzameling van al het huishoudelijk afval binnen de gemeente Zwijndrecht. U kunt een grofvuilafspraak maken met de ophaalservice van HVC, wanneer u afval heeft dat niet in de minicontainer mag of past.

Definitief vaststellingsbesluit locatieplan ondergrondse containers Heerjansdam

Er is een plan gemaakt voor het plaatsen van ondergrondse containers in Heerjansdam. Het besluit en de bijbehorende stukken (locatieplannen) liggen vanaf maandag 16 december 2019 ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Of lees het besluit en de locatieplannen via de website. U vindt ze in de rechterkolom op deze pagina.

Milieustraat

U kunt uw grofafval weg brengen bij de Milieustraat op het onderstaande adres.
Crezeepolder 9
3341LA
Hendrik-Ido-Ambacht

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:30
Dinsdag: 09:00 - 16:30
Woensdag: 09:00 - 16:30
Donderdag: 09:00 - 16:30
Vrijdag: 09:00 - 16:30
Zaterdag: 09:00 - 16:30
Zondag: Gesloten

Als u zelf niet naar de Milieustraat kunt komen, kunt u een afspraak maken met HVC. U kunt het volgende vuil door HVC laten ophalen:
witgoed of huishoudelijke apparaten zoals koelkasten, vriezers, wasmachines, computers, televisie, vaatwassers, snoeiafval dat niet in de groencontainer past zoals een grote tak of stronk, overig grofvuil dat te groot is voor de mini- of verzamelcontainer.

Afspraak maken

Particulier

HVC haalt kosteloos grof afval bij u op. U mag maximaal 1m3 per keer aanbieden. Dit is 1 meter breed, 1 meter lang en 1 meter hoog. Als u meer aanbiedt dan deze hoeveelheid krijgt u een boete van € 97,-. Wilt u meer aanbieden en voorkomen dat u een boete krijgt? Neemt u dan eerst telefonisch contact op met HVC. U kunt op 3 manieren een afspraak maken:

Bij het maken van een afspraak voor tuinafval wordt u gevraagd om dienst CAT aan te klikken.

Meer informatie

www.hvcgroep.nl