Prikken in de buurt van maandag 6 februari t/m zaterdag 25 februari 2023

De GGD Zuid-Holland Zuid heeft t/m zaterdag 25 februari 2023 in verschillende gemeentes tijdelijke vaccinatielocaties. Op de locaties kunnen inwoners terecht voor vragen over het vaccin en gratis, zonder afspraak, hun vaccinatie (vanaf 18 jaar) halen. Hierdoor biedt de GGD ZHZ alle inwoners van Zuid-Holland Zuid de gelegenheid laagdrempelig, dichtbij huis en zonder afspraak een vaccinatie te halen.

Overzicht tijdelijke vaccinatielocaties

Week 6 t/m 8 - maandag 6 februari t/m zaterdag 25 februari

Op vrijdagen van 14.00 - 18.00 uur
Op zaterdagen van 12.00 - 16.00 uur
Locatie: De Lindonk, Rotterdamseweg 137b in Zwijndrecht

Fijnmazig - Week 6 tm 8

Voor wie?

Inwoners vanaf 18 jaar kunnen voor hun vaccinatie terecht bij één van de tijdelijke vaccinatielocaties voor een herhaalprik. Ook (Oekraïense) vluchtelingen die hier verblijven zijn ook van harte welkom om zich gratis te laten vaccineren tegen het coronavirus.

Kinderen tussen de 12 en 18 jaar kunnen op de tijdelijke vaccinatielocaties terecht voor hun 1ste en 2de vaccinatie. Kinderen van 5 t/m 11 jaar kunnen alleen op afspraak terecht bij de vaste vaccinatielocatie. Voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar geldt dat zij begeleid moeten worden door een volwassene. Kinderen van 16 en 17 jaar mogen zonder begeleiding komen.

ID en mondkapje meenemen

Iedereen die een vaccinatie wil, moet een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart)laten zien en een mondkapje dragen. Ook kinderen tussen de 12 en 18 jaar moeten een legitimatiebewijs laten zien. Bij kinderen van 5 t/m 11 jaar moet de ouder een ID-bewijs bij zich hebben.

Vragen en meer informatie

Op de locaties kunnen inwoners ook terecht voor voorlichting over het vaccin. Er zijn artsen en voorlichters van de GGD ZHZ aanwezig om vragen over corona en het vaccin te beantwoorden.