Praat met de raad: Fred Loos (ABZ)

Dit is een bericht van de politieke partij ABZ
 

Praat met de raad

 

Fred Loos

Fractievoorzitter ABZ

Waarom, waarom, waarom?

Regelmatig mogen wij een bijdrage schrijven in het stadsnieuws. Hebben we voldoende energie en input om over te schrijven. Deze keer is het enthousiasme minder, terugkijkend naar de afgelopen periode waarin een schietpartij heeft plaatsgevonden bij ons winkelcentrum. Waarbij een moeder om het leven gekomen is. De dochter, op het moment van schrijven, nog steeds vecht voor haar leven. Wij wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit enorme verlies.

 

We denken ook aan alle ooggetuigen of bezoekers van ons winkelcentrum die het gezien hebben, er vlakbij waren of net niet. Aan de kinderen die dit meegekregen hebben. In wat voor wereld leven we dat je zo maar iemand om het leven kan brengen omdat je het in de relatiesfeer niet met elkaar eens bent. Zoals een inwoner op tv gezegd heeft “Hoe dan?”.

 

Wij wensen een ieder die hierbij op wat voor manier dan ook bij betrokken en of geraakt is veel sterkte toe met het op zijn of haar eigen wijze verwerken van deze gebeurtenis.

Reageren kan op Facebook gemeente Zwijndrechtwww.facebook.com/abzwijndrecht/

via e-mail f.loos@zwijndrecht.nl