Zonder afspraak corona-prik halen in Zwijndrecht

Vanaf deze week kunt u uw corona-vaccinatie in Zwijndrecht halen. U hoeft dan niet meer naar één van de grote priklocaties in bijvoorbeeld Dordrecht. Dat kan vrijdag 18 november voor het eerst.

De GGD Zuid-Holland Zuid is tot en met zaterdag 17 december elke vrijdag- en zaterdagmiddag in wijkgebouw Hart van Meerdervoort aan de Perkstraat 57 in Zwijndrecht. U kunt daar zonder afspraak naartoe. Neem wel een mondkapje en een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of ID-kaart) mee. Let op: op 9 en 10 december kunt u daar tussen 12.00 en 18.00 uur terecht. Op 16 en 17 december is dat op vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. 

Vaccinatie en voorlichting

Hart van Meerdervoort in Zwijndrecht is één van de tijdelijke vaccinatielocaties in de regio waar u terecht kunt. U kunt daar vragen stellen over het vaccin en gratis, zonder afspraak, een prik (vanaf 18 jaar) halen. Hierdoor biedt de GGD ZHZ alle inwoners van Zuid-Holland Zuid de mogelijkheid om dichtbij huis en zonder afspraak een vaccinatie te halen. 

Ook mensen die uit een andere regio komen, zijn in Zwijndrecht welkom voor het prikken zonder afspraak. En u kunt naar één van de andere plaatsen in de regio als dat beter uitkomt. Vergeet ook daar uw mondkapje en legitimatiebewijs niet. In het overzicht  ziet u waar in de regio u een vaccinatie kunt halen zonder afspraak. 

Overzicht vaccinatie zonder afspraak in de regio