Prijsvraag Walburg

Na 2,5 jaar is het nieuwe parkeerterrein bij winkelcentrum Walburg klaar! Dat vieren de winkeliersvereniging, aannemer De Kuiper Infrabouw en de gemeente Zwijndrecht met een feestelijke opening op woensdagmiddag 15 juni. Voor het winkelend publiek is er een prijsvraag uitgeschreven.

Dit is de prijsvraag:

Hoeveel stenen zijn er gebruikt voor het parkeerterrein van winkelcentrum Walburg?

Prijzen

Er zijn prachtige prijzen zijn te winnen. Onder de goede inzendingen verloten we tien boodschappentassen met producten en cadeaubonnen uit Walburg. De prijzen worden uitgereikt tijdens de feestelijke opening op woensdag 15 juni tussen 12.00 en 13.00 uur.

Meedoen met de prijsvraag

Hoeveel stenen zijn er gebruikt voor het parkeerterrein van winkelcentrum Walburg?

Mail uw antwoord

Mail uw antwoord vóór woensdag 8 juni en vermeld daarbij uw naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Lees hieronder ook de spelregels nog even. Heeft u nog vragen, stuur dan een mail naar prijsvraagwalburg@zwijndrecht.nl.

Spelregels

  • Winnaars krijgen telefonisch of per e-mail bericht.
  • Maximaal één prijs per postadres.
  • Medewerkers van de gemeente Zwijndrecht en personeel van De Kuiper Infrabouw zijn uitgesloten van deelname.
  • Door deel te nemen verklaart u geen bezwaar te hebben tegen bekendmaking van uw naam als u één van de prijswinnaars bent.
  • Deelnemers geven toestemming tot verwerking van persoonsgegevens in verband met deelname aan de prijsvraag. Persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld; we gebruiken deze alleen voor de prijsvraag en na afloop zullen we deze verwijderen. Voor meer informatie, lees onze privacyverklaring.

Hints

Om u een beetje te helpen, geven we u 3 hints in de volgende video's.

 

Logos opening Walburg