Praat met de raad: Fred Loos (ABZ) en Johan Limberger (CDA)

Dit is een bericht van de politieke partijen 

Fred Loos

Fractievoorzitter ABZ

Dank aan de kiezers, we gaan er weer 4 jaar tegen aan

Groot is onze dankbaarheid dat wij gegroeid zijn van 8 naar 10 zetels. We zullen ons de komende vier jaar dan weer in het Algemene Belang inzetten.

In het Algemene Belang door samen met de andere partijen eerst te werken aan de inhoud. Op een manier zodat u kunt volgen - via onze livestream - wat elke partij met de aan hem of haar gegeven stem doet. Inhoud boven poppetjes is wat veelal niet gebeurt zoals we om ons heen zien. Daar wordt door een aantal partijen, niet alle, die toevallig samen een meerderheid vormen in de achterkamertjes buiten uw zicht bepaald wat gaan we wel en wat niet doen. De overige partijen hebben dan het nakijken en kunnen hun ideeën voor de komende 4 jaar niet kwijt.

Hoe anders is dat in Zwijndrecht waar de inhoud voor ego’s gaat. Ik ben en blijf daar samen met mijn fractiegenoten - en ik weet zeker met de overige leden in de raad - trots op.

Reageren kan op Facebook gemeente Zwijndrecht of www.facebook.com/abzwijndrecht/ of mail f.Loos@zwijndrecht.nl

 

Johan Limberger 

Fractievoorzitter CDA 

Samen kunnen we meer! 

De verkiezingen zijn voorbij de nieuwe raad is beëdigd, en schrijven we met alle partijen een raadsprogramma voor de nieuwe periode. 

Vanuit het CDA zijn we met totaal een fractie van zes enthousiast aan de slag om ook de input vanuit ons verkiezingsprogramma hierin verwerkt te krijgen.  

Naast veiligheid, zorg, armoede, wonen en bouwen zetten wij ook vol in op communicatie, participatie en sport. 

Met elkaar hebben we in het duidingsdebat uitgesproken dat we graag verder gaan vanuit het ambitieuze raadsprogramma van vorige periode waar grote stappen gezet zijn van een behoudende gemeente naar een ontwikkelgemeente. 

Voor wonen en bouwen worden een separate avond georganiseerd, net als voor communicatie en participatie ook deze plannen maken we graag met u en gaan hierover graag met u in gesprek, informatie volgt! 

De volgende vergadering waarin we als raad over het raadsprogramma spreken is 10 mei, deze is openbaar, te bezoeken en ook live via internet te volgen. Reageren kan op Facebook gemeente Zwijndrecht of mail j.limberger@Zwijndrecht.nl