Nieuwe expositie KunZt: NARTURE

Van 15 mei tot en met 12 juni 2022 kunt u in KunZt Zwijndrecht de expositie 'NARTURE' bezichtigen. De tentoonstelling is gemaakt door leerlingen van het DevelsteinCollege en neemt u mee langs alle aspecten die de natuur biedt. De expositie laat de grootsheid, kracht en schoonheid van natuur zien en welke rol wij als mensen hierin spelen.

Leerlingen van het DevelsteinCollege hebben hun eigen invulling gegeven aan het thema 'natuur'. De diversiteit van dit thema en de creatieve invulling van leerlingen is goed terug te zien in de expositie. De expositie is een combinatie van werken van leerlingen uit verschillende klassen, van onderbouw tot aan de examenleerlingen.

Opening vrijdag 13 mei

Op vrijdag 13 mei openen 70 leerlingen van het DevelsteinCollege de expositie door het schilderen van tuinkabouters op het Raadhuisplein. Deze tuinkabouters maken daarna onderdeel uit van de tentoonstelling. U bent van harte welkom om bij de opening aanwezig te zijn. De opening start om 15.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen.

Workshops voor jong en oud

KunZt organiseert bij deze expositie een gratis Bob Ross-workshop voor zowel kinderen als volwassenen. Tijdens deze gratis workshop maakt u samen met kunstenaar Rob Schimmel een heuse Bob Ross. De kinderworkshop is op woensdag 25 mei om 14:30 uur en is toegankelijk voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar. De workshop voor volwassen (vanaf 16 jaar) vindt plaats op zondag 29 mei om 13:45 uur. Beide workshops zijn in de expositieruimte van KunZt.

Let op: de plekken zijn beperkt, dus reserveren via de website van KunZt is verplicht!

Openingstijden

De expositie is gratis te bezoeken. KunZt is elke woensdag, donderdag, vrijdag en zondag open van 13.30 -16.30 uur. Adres: Oude Raadhuis, Raadhuisplein 1 in Zwijndrecht (ingang aan de kant van de Burgemeester de Bruïnelaan).

Voor meer informatie kijkt u op: www.kunztzwijndrecht.nl/narture