Inwonersavond communicatie & participatie

'Alles draait om communicatie'. We doen het allemaal en tegelijk vinden we het ook moeilijk en kan het altijd beter: communiceren.

Voor de gemeenteraad van Zwijndrecht is communicatie en participatie het belangrijkste thema in de komende raadsperiode. Maar… wat is voor u goede communicatie? En op welke manier wilt u betrokken worden bij het reilen en zeilen van de gemeenteraad van Zwijndrecht? Wat kunnen we samen bedenken en doen?

Inwonersavond woensdag 1 juni

Wij zijn benieuwd naar uw mening over communicatie met de gemeenteraad en hoe u hierbij betrokken kunt en wilt zijn. Daarom nodigen wij u van harte uit voor een inwonersavond op woensdag 1 juni 2022 in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3. De avond duurt van 20.00 uur tot 21.30 uur. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom voor een kopje koffie of thee.

Uw mening telt

We gaan graag met u in gesprek over hoe de gemeenteraad kan omgaan met uw inbreng bij het maken van beleid. Waardoor krijgt u een positiever beeld van de gemeente Zwijndrecht? Hoe wilt u door de raad betrokken worden bij ontwikkelingen in uw buurt of wijk? En op welke manier wilt u door de gemeenteraad geïnformeerd worden over ontwikkelingen in de gemeente? Al deze vragen zullen die avond aan bod komen. Daarbij kunt u uw mening niet alleen met ons, maar ook met uw mede-inwoners delen. Het gesprek zal geleid worden door Arjan Lautenbach van The Change Studio (www.changestudio.nl).

Aanmelden

Bent u erbij? Leuk! Wilt u ons voor uiterlijk maandag 30 mei 2022 via mailadres griffie@zwijndrecht.nl laten weten of u komt. Dan weten we hoeveel kopjes koffie of thee we mogen klaarzetten.

Wij hopen van harte u te mogen begroeten op woensdag 1 juni. Tot dan!

Inwonersavond communicatie & participatie_2 DEF