Zonder afspraak vaccineren bij wijkcentrum Xiejezo

Iedere woensdag en donderdag kun je nog tot en met 7 april terecht voor een vaccinatie bij wijkcentrum Xiejezo. Je kunt zonder afspraak langskomen voor een 1e, 2e of boosterprik tussen 12:00 en 18:00 uur. Wil je meer informatie over de coronavaccinatie? Kom dan gerust langs om je vragen te stellen.

xiejezo 2Prikken in de buurt

Deze tijdelijke priklocatie is bedoeld voor inwoners die niet of nog niet volledig zijn gevaccineerd. Bij het wijkcentrum kunnen mensen ook terecht voor voorlichting op deze dagen. Ter plekke zijn artsen en andere (meertalige) medewerkers van de GGD aanwezig, die vragen over het vaccineren zo goed mogelijk beantwoorden. Ook mensen die uit een andere regio komen zijn welkom. Hiermee biedt de GGD mensen de gelegenheid om laagdrempelig, dichtbij huis en zonder afspraak een vaccinatie te halen. Op 23 en 24 maart was de eerste gelegenheid om je te laten vaccineren bij Xiejezo. Hier heeft een groot aantal mensen gebruik van gemaakt. Mensen vinden het vooral een voordeel dat ze in de buurt terecht kunnen.

ID en mondkapje meenemen

Iedereen die een vaccinatie wil, moet een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) laten zien en een mondkapje dragen. Ook kinderen tussen 12 en 18 jaar moeten een legitimatiebewijs laten zien. Bij kinderen van 5 t/m 11 jaar moet de ouder een ID-bewijs bij zich hebben.

Wijkcentrum Xiejezo, Grote Beerstraat 10xiejezo
30, 31 maart en 6,7 april 2022
Woensdag en donderdag
Van 12:00 – 18:00 uur