Verkoop appartementencomplex Buizerdstraat gaat van start

De woningen in het nieuw te bouwen appartementencomplex Lindesteyn aan de Buizerdstraat in Zwijndrecht gaan in april in de verkoop. Het nieuwbouwcomplex komt op de plek van de voormalige basisschool Lindestein. In het gebouw komen 24 appartementen. Het gaat om woningen in het middeldure en dure segment, maar exacte verkoopprijzen zijn nog niet bekend.

Vergunning

Het ontwerp van het nieuwe appartementencomplex is bijna klaar. De verwachting is dat ontwikkelende bouwer Van Wijnen binnen twee weken de omgevingsvergunning aanvraagt om te mogen bouwen. De gemeente controleert de aanvraag. Als die wordt goedgekeurd, verleent de gemeente daarna de vergunning. Het is de bedoeling dat de bouw van het appartementencomplex in het vierde kwartaal van dit jaar van start gaat.

Groen

Alle appartementen krijgen een grote buitenruimte in de vorm van een balkon of een terras. Veel volwassen bomen rond Lindesteyn blijven staan. Rond het gebouw komt een gazon en wordt groen aangeplant. Zo heeft het gebouw vanaf dag één een groen karakter. Aan de zuidkant van het gebouw komt een buitenruimte waar alle bewoners gebruik van kunnen maken.

Duurzaam

Het appartementencomplex voldoet ruimschoots aan de duurzaamheidseisen van deze tijd. De woningen worden maximaal geïsoleerd. Door de buitenkant van het complex goed te isoleren en een goede kierdichting is er minder energie nodig. De appartementen krijgen een warmtepomp en worden voorzien van pv-panelen op het dak.

Meer informartie

Meer informatie over de verkoop van het appartementencomplex Lindesteyn is te vinden op www.lindesteyn.nl.

Artist impression appartementecomplex in de Buizerdstraat