Verkiezingsavond in het gemeentehuis

Hoe heeft Zwijndrecht gestemd? Hoeveel mensen hebben de gang naar de stembus gemaakt? Woensdagavond 16 maart verzorgt de gemeente vanuit het gemeentehuis aan het Raadhuisplein een speciale verkiezingsuitzending; 'Politiek dichtbij'. U kunt daar bij zijn: in het gemeentehuis of thuis via de livestream.

Vanaf 21.30 uur gaan diverse inwoners van Zwijndrecht, de lijsttrekkers van de politieke partijen en burgemeester Hein van der Loo in gesprek met presentator Bart Cosijn over de gemeenteraadsverkiezingen. Live vanuit de publiekshal! 

In afwachting van de uitslag blikken de politieke partijen terug op hun verkiezingscampagnes. De kinderburgemeester en -ambassadeurs stellen vragen aan de lijsttrekkers. Op hun beurt vertellen de lijsttrekkers over de relatie tussen de gemeentepolitiek en de samenleving en waarom ze de politiek in zijn gegaan. Ook is er live muziek van Alexandra Alden. 

Kijk mee of kom

Kom woensdag 16 maart vanaf 21.00 uur naar het gemeentehuis of volg de uitzending vanaf 21.30 uur via de livestream . De livestream duurt tot 00.00 uur; de bijeenkomst in het gemeentehuis totdat de uitslag bekend is. Kom naar de verkiezingsavond of kijk vanuit huis! 

Naar de livestream

bart-cosijn

Bart Cosijn, presentator verkiezingsavond