Geldkrant voor jongeren

Het is belangrijk om na te denken over geldzaken, niet alleen voor de korte maar ook voor de lange termijn. Vanaf het moment dat jongeren zelf hun geldzaken kunnen regelen is het goed om hier bewust mee om te gaan en dat ze weten wanneer ze hulp zouden moeten inroepen. Helaas hebben veel jongeren al vroeg betalingsachterstanden en schulden. Om jongeren op weg te helpen is er een geldkrant gemaakt. Hierin staan handige tips, informatie over waar ze terecht kunnen met vragen of problemen en actuele onderwerpen die ze aanspreken.

geldkrantSlim met geld omgaan 

Verleidingen zijn overal, maar hoe maak je bewuste keuzes met het geld wat je hebt? Wat moet je regelen als je 18 wordt, hoe blijf of word je financieel gezond? Hoe maak je een begroting en wat zijn eigenlijk vaste lasten? Waar moet je aan denken als je een eigen bedrijf wilt starten of op jezelf wilt gaan wonen? Dit en meer lees je in de geldkrant. 

Waar haal je de geldkrant?

De geldkrant is verkrijgbaar bij de wijkcentra, bibliotheek, het gemeentehuis en op school.
Neem ook eens een kijkje op: www.zwijndrecht.nl/samentegengeldzorgen 

Download hier de geldkrant voor jongeren

michelHulp nodig?

Heb je vragen of zit je ergens mee? Neem dan contact op met Financieel jongerenwerker Michel Weening. Hij helpt je graag verder! 
m.weening@diverz.info / 06 - 17 96 49 84 (bellen of Whatsapp)