Nieuwe editie Beleefkrant Zwijndrecht

De Sport- en Cultuurkrant is in een nieuw jasje gestoken en verschenen als Beleefkrant. De Gemeente Zwijndrecht wil haar inwoners informeren over wat er te beleven is in de omgeving. Met de thema's eropuit, evenementen, kunst en cultuur, sport en gezondheid brengt de krant je op de hoogte van nieuws en activiteiten op al deze onderwerpen.

beleefkrantAfgelopen week is de Beleefkrant in Zwijndrecht en Heerjansdam bezorgd met Weekblad De Brug. Met de zomervakantie voor de deur geeft de Beleefkrant leuke tips voor activiteiten die je kunt doen in de omgeving. Er zijn genoeg mogelijkheden om eropuit te trekken. Maak eens een mooie wandel- of fietstocht door de natuur of langs monumenten. Neem een kijkje bij de Bever EXPO in 't Weetpunt. Kinderen kunnen struinen en ravotten in speelbos Hooge Nesse. Bewegen is belangrijk voor je gezondheid en kunstvormen stimuleren de ontwikkeling.

Aan buitensporten ook zeker geen tekort; want je kunt fitnessen in het Develpark, trainen in het Calisthenicspark aan de Langeraarstraat of de beweegtoestellen aan de Schotse tuin. Of volg een beweegroute met oefeningen, er is een route voor volwassenen en een speciale route voor kinderen met educatieve weetjes en beweegopdrachten. Vergeet ook vooral niet te ontspannen in de zomerperiode. Wij helpen je graag op weg met tips, informatie en de mogelijkheden die er zijn.

Benieuwd wat er allemaal te doen is in Zwijndrecht en Heerjansdam? Je leest het in de Beleefkrant 2022.

Je kunt de Beleefkrant hier online lezen!

Nog meer informatie en de activiteiten(agenda) vind je op de website www.beleefzwijndrecht.nl of volg BeleefZwijndrecht op Facebook of Instagram @beleefzwijndrecht