Praat met de raad: Fred Loos (ABZ)

Dit is een bericht van de politieke partij ABZ

Weer een ‘echte’ gemeenteraad          

Wie had gedacht dat je ooit zoiets zou zeggen? Dinsdag 28 september was het dan zo ver. Met de recente verlichting van de maatregelen rond corona was het weer mogelijk om fysiek te vergaderen. Dit keer nog wel in het Spektakel maar straks weer vanuit het gemeentehuis.

De avond begon met het afscheid en de installatie van de kinderburgemeester en de kinderambassadeurs. Goed om het enthousiasme van de scheidende en de nieuwe club te zien. Nogmaals dank en succes toegewenst aan deze zeer enthousiaste kinderen.

Wat heeft Corona ons en u gebracht? Dat we versneld ervaring opgedaan hebben met het digitaal vergaderen waardoor u vanuit huis de vergaderingen van de raad kon volgen. Het aantal bezoekers en/of inwoners die later besluiten nog eens iets te beluisteren of terug te luisteren ligt per avond rond de 100 – 150 kijkers. Nu wij weer naar fysiek vergaderen gaan bent u van harte welkom bent op de tribune. Wij blijven echter de digitale dienstverlening voortzetten en kunt u via https://zwijndrecht.raadsinformatie.nl live meekijken. Om zo te kunnen volgen hoe besluiten genomen worden.

Reageren kan op Facebook gemeente Zwijndrecht, www.facebook.com/abzwijndrecht/

via e-mail f.loos@zwijndrecht.nl.