Versier je straat in kerstsfeer!

De donkere dagen voor kerst breken bijna aan. De organisatie van de Winterfair bereidt zich alweer voor op de verkiezing van de leukst versierde straat. Doet u mee met uw straat?

We zijn erg benieuwd welke straten zich onderdompelen in kerstsfeer dit jaar.

Straat aanmelden en bijdrage

Via www.winterfairzwijndrecht.nl kunt u uw straat aanmelden en leest u hoe u een bijdrage van PAK AAN! kunt ontvangen. Deze bijdrage kunt u gebruiken om samen met uw buren uw straat in kerstsfeer te brengen. Denk bijvoorbeeld aan het versieren van de voortuinen of gevels, het plaatsen van een kerstboom en voor wat lekkers bij het versieren van de straat. 

Verkiezing

De organisatie van de Versier-je-straat-actie is in handen van de inititatiefnemers van de Winterfair Zwijndrecht. Een jury bezoekt alle deelnemende straten op maandag 13 en dinsdag 14 december. Zij beoordelen welke straat het gezelligst, meest kerstig of sfeervol is. Op 13 december tussen 10.00 en 14.00 uur komt ook RTV Rijnmond een bezoekje brengen bij een aantal deelnemende straten. Bent u al enthousiast geworden? Overleg met uw buren en ga voor meer informatie naar www.winterfairzwijndrecht.nl. De winnaar wordt op 19 december tijdens de winterfair Zwijndrecht familiedag om 16.00 uur bekend gemaakt. 

Versier je straat actie