Nieuwe expositie bij KunZt – De Open Atelierroute Zwijndrecht

Van 30 oktober t/m 14 november 2021 is in expositieruimte KunZt de overzichtstentoonstelling van de Open Atelierroute te bewonderen.

In 2021 wordt deze voor de 10e keer georganiseerd door stichting Open Atelierroute Zwijndrecht. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende kunstenaars en hun werk. 

Een kijkje in het atelier

Door corona is het deze keer helaas niet mogelijk om bij alle kunstenaars in het atelier langs te gaan. De 30 kunstenaars verplaatsen daarom hun werk, en soms zelfs hun atelier, naar de expositieruimte van KunZt. Gedurende de expositie werken de diverse kunstenaars een middag in de expositieruimte. Een overzicht van de data waarop de verschillende kunstenaars aan het werk zijn, kunt u vinden op de website van KunZt: www.kunztzwijndrecht.nl/openatelierroute

Gratis workshop voor kinderen

KunZt organiseert op woensdag 10 november van 14:30 -16:30 uur een gratis 'Bob Ross' schilderworkshop voor kinderen in de leeftijd van 9-12 jaar. Onder begeleiding van ervaren kunstenaar Rob Schimmel gaan de kinderen een heuse 'Bob Ross' maken: "There are no mistakes, just happy accidents!" Let op, reserveren is verplicht en het aantal plekken is beperkt. Informatie over de workshop en aanmelden kan via: www.kunztzwijndrecht.nl/openatelierroute.

Bob-Ross

Openingstijden en informatie

De expositie is gratis te bezoeken. De openingstijden zijn: elke woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 13:30 - 16:30 uur, en eenmalig op zaterdag 30 oktober van 13:30-16:30 uur. Adres: Oude Raadhuis Raadhuisplein 1 in Zwijndrecht; de ingang van de expositieruimte is aan de Burgemeester de Bruïnelaan.

Poster open atelierroute 2021