Inloopspreekuur Scheiden, Kind en Ouderschap

Heeft u een vraag over uw scheiding en zoekt u iemand die met u meedenkt? Maakt u zich zorgen over iemand in uw familie of directe omgeving die te maken heeft met een scheiding? Kom dan langs op het gratis spreekuur Scheiden, Kind en Ouderschap (SKO).

Tijdens het inloopspreekuur van het SKO kunnen ouders, kinderen, maar ook opa, oma, buurvrouw, buurman, vriend of vriendin vragen stellen over een scheiding. Dit kan gratis en zonder dat u uw naam hoeft door te geven. Er is ook geen intake nodig.

Advies

Bij het SKO zijn mensen die veel weten over scheiden. Het SKO luistert naar u, oordeelt niet, geeft informatie en denkt met u mee over oplossingen binnen de mogelijkheden die er zijn. Hierbij staat het belang van de kinderen centraal. Als het nodig is, kan het SKO ook samen met u op zoek gaan naar goede hulpverlening voor u en/of uw kinderen. 

Stappen in het scheidingstraject 

Er komt veel kijken bij een scheiding. Bij het SKO kunt u een routekaart ophalen. In de routekaart staat welke stappen komen kijken bij een scheiding en wat u moet regelen.

Spreekuur voorlopig op afspraak

Het spreekuur in Zwijndrecht is wekelijks op donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in wijkgebouw Hart van Meerdervoort, Perkstraat 57 te Zwijndrecht en start op 20 mei.
Vanwege de corona-maatregelen vinden de spreekuren voorlopig nog plaats op afspraak. Stuur een email naar adviespuntsko@drechtsteden.nl. Als u uw telefoonnummer doorgeeft, belt het SKO u snel terug voor een afspraak. 

Meer informatie

Wilt u eerst meer informatie? Kijk dan op de website van het SKO.

Team Adviespunt SKO

Team adviespunt SKO