Ben je tussen de 14 en 27 jaar? Doe dan mee en zet je in voor Zwijndrecht!

Ben jij een jongere tussen de 14 en 27 jaar en wil jij je graag inzetten voor een ander? Dan is het project Care, Dare, Share zeker iets voor jou. Bedenk samen met andere jongeren activiteiten binnen sport, cultuur, onderwijs en zorg en verdien tegelijkertijd ook nog eens een leuk zakcentje.

Wat is het idee?

Je meldt je aan en ontmoet tijdens een kennismaking alle andere jongeren die deelnemen. Jullie bedenken allerlei leuke activiteiten die vallen onder sport, cultuur, onderwijs en zorg. Denk bijvoorbeeld aan een bootcamp, koffie serveren vanuit een bakfiets, een online musical of kinderen helpen met hun schoolwerk. Je vormt samen met de jongeren met dezelfde interesse een groep. Samen gaan jullie aan de slag met een coach om de activiteit ook echt te organiseren. Je hebt hiervoor 32 uur en maximaal 8 weken de tijd.

What's in it for you?

Meedoen betekent een toffe ervaring rijker. Je leert nieuwe mensen en organisaties kennen, je helpt anderen (door iets leuks te organiseren), ontvangt een certificaat en een vrijwilligersvergoeding tussen de €88,- en €160,- (afhankelijk van je leeftijd).

Aanmelden

Wil je mee doen? Meld je dan zo snel mogelijk aan via info@theaterhuis.com of stuur een whatsapp naar het Theaterhuis via 06-51696814. Let op: vol = vol.

Care, Dare, Share

Het project Care, Dare Share draait om samenwerken, uitdagen, ideeën bedenken en uitvoeren. Meedoen aan MDT betekent ontdekken van eigen talenten iets doen voor een ander. Care, Dare, Share is een samenwerking van Jong Zwijndrecht, Theaterhuis Drechtsteden en gemeente Zwijndrecht.