Merry Phishy Christmas? Junior Cyber Agents komen in actie!

December is voor veel mensen een gezellige maand. Maar december is ook een maand, waarin cybercriminelen hun kans proberen te pakken. Via onder andere phishingmails of berichten over nooit verzonden pakketten proberen ze hun slag te slaan. Daarom heeft HackShield juist in december de hulp van de Junior Cyber Agents hard nodig!

Merry Phishy Christmas Speel HackShieldHackShield is een gratis online game voor kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar.

Spannende game

In Zwijndrecht zijn al meer dan 100 kinderen actief als Junior Cyber Agent. Door HackShield te spelen leren ze cybercriminaliteit herkennen en voorkomen en worden ze een echte Cyber Agent. Hoe meer kinderen meedoen, hoe veiliger het wordt in Zwijndrecht. Meer informatie over het spel en hoe u uw kind kunt aanmelden, leest u op www.zwijndrecht.nl/hackshield.

Merry Phishy Christmas

Tot 10 januari staat HackShield in het teken van phishing. Met de campagne Merry Phishy Christmas krijgen de Cyber Agents de ultieme test op het gebied van phishing. Met spannende en uitdagende puzzels kunnen zij meer te weten komen over phishing en punten scoren. Maar niets is wat het lijkt… Terwijl ze aan het spelen zijn worden ze lastig gevallen door de DarkHacker die listig te werk gaat. Het is aan de Cyber Agents op tijd in te grijpen. Op deze manier worden de spelers getraind in het herkennen van verdachte afzenders.

Kans op een mooi prijzenpakket

De Cyber Agents met de meest behaalde punten maken kans op een prijzenpakket van HackShield. En wat ook slim is, laat (groot)ouders en andere volwassenen meepuzzelen. Zo leren ook zij dat niet ieder (kerst)cadeautje is wat het lijkt.