Korting op uw zorgverzekering met de Gemeentepolis Drechtsteden

Voor 2022 biedt de Sociale Dienst Drechtsteden weer de mogelijkheid om een gemeentepolis af te sluiten via de VGZ. U sluit hiermee een basis- en een aanvullende ziektekostenverzekering af die veel zorgkosten ruim vergoedt. U betaalt voor deze uitgebreide zorgverzekering minder dan normaal, want de sociale dienst betaalt mee en de verzekeraar geeft korting.

Aanmelden

Aanmelden voor de Gemeentepolis Drechtsteden (vanaf 1 januari 2022) is mogelijk  tot en met 31 december 2021. U kunt uw zorgverzekering afsluiten op www.gezondverzekerd.nl/Drechtsteden

Is deze zorgverzekering iets voor u?

Deze gemeentepolis is interessant voor mensen met een laag inkomen en hoge zorgkosten. U kunt voor een relatief lage premie een zeer uitgebreide verzekering afsluiten.
Heeft u lage zorgkosten, maar weinig reserve om onverwachte zorgkosten op te vangen? Ook dan kan deze zorgverzekering interessant zijn. U bent zo altijd goed verzekerd en kunt de zorg krijgen die u nodig heeft.
Wilt u meer weten? Kijk dan op de website van de Sociale Dienst Drechtsteden: www.socialedienstdrechtsteden.nl/zd

Gemeentepolis Drechtsteden