Nieuwe gemeentegids 2021/22 in voorbereiding

Check uw gegevens en geef wijzigingen door tot 21 mei 2021

In september 2021 komt er nieuwe editie van de gemeentegids uit voor de gemeente Zwijndrecht. Akse Media is gestart met de voorbereidingen voor de nieuwe gids. Nu blijkt dat er advertenties in omloop zijn van andere partijen die doen alsof zij samenwerken met de gemeente Zwijndrecht. Deze partijen verkopen onder andere advertenties voor de gemeentegids of informatiegids. Ga hier niet op in! Als gemeente werken wij alleen samen met Akse Media. Staat u al in de huidige gids vermeld? Dan neemt Akse Media contact op om uw gegevens te controleren.

De gemeentegids is een handig naslagwerk met onder meer informatie van en over de gemeente en de producten en diensten die de gemeente biedt. Ook vindt u er informatie over maatschappelijke organisaties, clubs en verenigingen in Zwijndrecht en Heerjansdam. U kunt de gemeentegids bekijken via https://zwijndrecht.smartmap.nl/, de Gemeentegids App of een papieren exemplaar afhalen op het gemeentehuis of in de bibliotheek.

Gegevens aanpassen

Akse Media neemt vanaf deze week contact op met organisaties/verenigingen die al in het adressengedeelte van de huidige gemeentegids staan, om te vragen of de gegevens nog kloppen. Geef de wijzigingen uiterlijk 21 mei 2021 aan de uitgever door. Gegevens die u na deze datum doorgeeft, kunnen niet meer in de papieren gids worden meegenomen. Na die datum verwerkt de uitgever de gegevens wel in de digitale gids.

Aanmelden

Staat uw organisatie/vereniging nog niet in de gemeentegids en wilt u ook een gratis basisvermelding? Dan kunt u tot 21 mei 2021 uw gegevens doorgeven of informatie hierover vragen bij Akse Media.
Per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Zwijndrecht)
Schriftelijk: Akse Media, t.a.v. gemeentegids Zwijndrecht, Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.