APV en bijzondere wetten verleend 26 juli tot en met 1 augustus 2021

Door of namens burgemeester en wethouders of de burgemeester zijn, in de periode van
26 juli 2021 tot en met 1 augustus 2021, de volgende beschikkingen afgegeven:

Klein evenementenvergunning voor het plaatsen van een drietal kramen om een halteplaats te creëren voor een te houden fietstocht op locatie op de stoep voor de Eben Haezerkerk aan de Burgemeester Jansenlaan. Dit voor de datum van 4 september 2021 van 09.00 tot 15.00 uur.

Exploitatievergunning van het horecabedrijf TopSpinPlaza B.V., gelegen op het perceel Winkelhaak 11, 3335 KG te Zwijndrecht. Deze vergunning is voor onbepaalde tijd verleend.

Alcoholvergunning van het horecabedrijf TopSpinPlaza B.V., gelegen op het perceel Winkelhaak 11, 3335 KG te Zwijndrecht. Deze vergunning is voor onbepaalde tijd verleend.

Vergunning gebruik openbare ruimte voor het plaatsen van een portaalbak, bouwkeet en een bouwtoilet met bouwhekken. Dit zal worden geplaatst aan de Cort van der Lindenstraat en in het Noordpark in Zwijndrecht. Dit voor de gewijzigde periode van 01 juli 2021 tot en met 30 september 2021.

Vergunning gebruik openbare ruimte voor het plaatsen van een afvalcontainer op een parkeerplaats in de Crocusstraat in Zwijndrecht. Dit voor de periode van 15 juli 2021 tot en met 29 augustus 2021.

Vergunning gebruik openbare ruimte voor het plaatsen van een schaftwagen en Dixie op een tweetal parkeerplaatsen bij het IJsvogelplein in Zwijndrecht. Dit voor de periode van 19 juli 2021 tot en met 30 september 2021. De inrichting wordt afhankelijk van de werklocatie steeds op twee andere parkeerplaatsen geplaatst.

Vergunning gebruik openbare ruimte voor het plaatsen van een puincontainer op een parkeerplaats in de Prins Hendrikstraat in Zwijndrecht. Dit voor de periode van 23 juli 2021 tot en met 8 augustus 2021.

Nadere informatie kunt u krijgen bij de afdeling Gemeentewinkel, via telefoonnummer: 14 078.