Aan het woord: Tristan Vlok, nummer 2 lijst CDA

Gaan voor een sterk en sprankelend Zwijndrecht!

Hallo!

Tristan VlokMijn naam is Tristan Vlok, 20 jaar oud, laatstejaars student Politicologie, met een groot hart voor de publieke zaak. Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen zal ik de nummer 2 zijn namens het CDA Zwijndrecht.

In februari 2020 stuurde ik een verlegen berichtje naar het CDA Zwijndrecht met daarin de vraag of ik eens kon langskomen; studiegenoten hadden mij geënthousiasmeerd om actief lid te worden van het CDA. Niet kort hierna moest ik, net als veel andere jongeren, anderhalf jaar lang mijn studie vanuit huis volgen. Dit bleek naast nadelen ook voordelen te hebben: het niet meer elke dag op de Universiteit aanwezig moeten zijn gaf me de kans om meer tijd te besteden aan passies! Bestuurlijk kreeg ik snel de kans om binnen de Zwijndrechtse CDA-afdeling ervaring op te doen als bestuurslid en secretaris, met daarnaast nog verschillende commissies.

Sinds december ondersteun ik onze gemeentefractie als raadscommissielid. Ik hoop mij te kunnen gaan inspannen voor alle Zwijndrechtenaren, die onze plaats weer echt op de kaart willen zetten als een sprankelende gemeente. Hopelijk heeft u vertrouwen in de waarden en ideeën van het CDA en kan ik, samen met anderen in de fractie, het inspirerende werk na maart doorzetten als raadslid!
Meer informatie via de website van het CDA.