Aan het woord: Thomas Loos, nummer 6 lijst ABZ

Samen op weg naar een Krachtig Zwijndrecht

220123_Portretten_Thomas Loos_greenscreen_1Vier jaar geleden heb ik mij voor het eerst verkiesbaar gesteld voor Algemeen Belang Zwijndrecht (ABZ). Min of meer ben ik inmiddels al 16 jaar betrokken bij de lokale politiek in Zwijndrecht. Als klein mannetje hielp ik mijn vader al met campagne voeren in winkelcentrum Walburg. Ook thuis werden er van jongs af aan al meerdere onderwerpen aan de keukentafel besproken.Nu mag ik dat zelf doen. Daarom ben ik ook erg trots dat ik nu als 23-jarige op nummer 6 van onze lijst mag staan.

Ik blijf mij er hard voor maken om het geluid van jongeren steviger in de politiek te laten horen. Ook moeten zij de kans krijgen om in Zwijndrecht een betaalbare woning te krijgen. Het vertrouwen in de Zwijndrechtse politiek moet terugkomen, dat moeten wij samen doen. De communicatie met inwoners kan beter, en moet beter. ABZ gaat daar echt de vinger aan de pols houden. Ook veiligheid, verkeer en handhaving worden voor mij belangrijke speerpunten. Met méér ervaring en hetzelfde enthousiasme wil ik graag samen met u verder werken aan een krachtig Zwijndrecht.

Wij weten wat er leeft en weten wat er speelt in Zwijndrecht en Heerjansdam. Meer informatie: t.loos@zwijndrecht.nl of www.abzwijndrecht.nl.