Aan het woord: Freek Hartmeijer, lijsttrekker ZPP

Afstand en nabijheid

Freek Hartmeijer - ZPPPersoonlijke aandacht en interesse voor alle burgers van Zwijndrecht en Heerjansdam, waarin communicatie en persoonlijk contact van essentieel belang is om een behouden koers te varen. Door de coronaperikelen van de afgelopen twee jaar zijn wij uit koers geraakt: alles was digitaal, onpersoonlijk en op afstand. Daar kregen wij last van, zowel binnen onze eigen werkzaamheden alsook binnen de politiek. De winkels waren dicht, alles moest op afspraak, de horeca gesloten. Het onderwijs op afstand, en niet meer op bezoek bij familie en vrienden. En het gemis van onze dierbare grootouders. Het was een droevige tijd en zeker een eenzame tijd voor de meesten onder ons. 
Wij hopen samen met u deze nare periode te kunnen afsluiten, waarbij wij vanuit de politiek weer nabij kunnen zijn voor al onze inwoners.

We moeten doorpakken en zeker als het gaat om het bestrijden van stille armoede, betaalbare huisvesting voor jong en oud. Ook de jeugdzorg krijg een lokale aanpak die beter aansluit bij de hulpvraag. Het behoud van wijkplatforms en de Dorpsraad draagt bij aan het snel oppakken van lokale zaken. Daarnaast willen wij onze inwoners erop wijzen dat u een stem heeft, ook in de besluitvorming. Maak gebruik van uw stem; en niet alleen als u na vier jaar weer moet stemmen op een politieke partij. Meer informatie: www.zwijndrechtsepluspartij.nl.