Aan het woord: Adem Mustafa Negash, nummer 3 lijst PvdA

Samen vooruit - voor een eerlijk en duurzaam Zwijndrecht

Adem Mustafa Negash- PvdAMijn naam is Adem Mustafa Negash, geboren in Ethiopië en gevormd in Zwijndrecht. Ik wil streven naar een Zwijndrecht waarin we zoeken naar overeenkomsten en wat ons bindt in plaats van wat ons scheidt. Want hoewel we allemaal verschillen vanuit onze achtergrond, opvoeding en ervaringen, zijn het de verbindingen die ons en onze stad sterker kunnen maken. 

Als kind ervaarde ik dat het leven niet voor iedereen makkelijk is. De plek waar je opgroeit bepaalt nog te veel de kansen die je krijgt in het leven. Ik zag mensen die niet goed konden lezen en schrijven en buren die problemen hadden om de huur elke maand te betalen. Ik wil graag iets betekenen voor Zwijndrecht, met name voor deze mensen. Dat doe ik met een focus op overeenkomsten en verbinding, zowel binnen de politiek als daarbuiten, om van Zwijndrecht een nog mooiere stad te maken.

Samen kunnen we op 16 maart kiezen voor wat écht belangrijk is. Voor een overheid die naast en niet boven mensen staat. Voor een sociale stad. En voor fijne, groene en veilige wijken. Doe je mee? Kies dan op 14, 15 en 16 maart voor de PvdA. Meer informatie op de website van PvdA Zwijndrecht.