Podcastserie Aan de Keukentafel met burgemeester Hein van der Loo

Burgemeester Hein van der Loo voert gesprekken met inwoners uit Zwijndrecht over hoe zij deze coronatijd beleven. Wat maken ze mee, waar worden zij verdrietig en juist blij van? De podcastgesprekken over hoop, tegenslag en vertrouwen vinden plaats aan zijn eigen keukentafel.

Gedicht

In iedere podcastaflevering luistert burgemeester Hein van der Loo samen met zijn gast naar een speciaal geschreven gedicht over corona. De gedichten zijn van Zwijndrechtse dichters of dichters die een band met Zwijndrecht hebben.

Podcasts Aan de Keukentafel met...

Podcast 1: In gesprek met Betsie de Waard, verpleegkundige in het Albert Schweitzer ziekenhuis

In deze eerste podcast van de gemeente Zwijndrecht praat burgemeester Hein van der Loo met Betsie de Waard, coördinerend verpleegkundige in het Albert Schweitzer ziekenhuis over het coronavirus. Zij ziet elke dag hoe groot de impact van het coronavirus is bij haar patiënten. In de eerste aflevering draagt Kees-Jan Visser uit Heerjansdam zijn gedicht 'Armen uit' voor.  

Luistert u de podcast liever via Itunes of Soundcloud? Dat kan ook!

  Soundcloud      Itunes     

 

Podcast 2: In gesprek met kinderburgemeester Sophie en kinderambassadeurs Olivia, Merel en Luna

In deze podcast praat burgemeester Hein van der Loo met de kinderburgemeester en kinderambassadeurs van Zwijndrecht. Hij praat met Sophie, Olivia, Merel en Luna over de vervelende en leuke kanten van corona, over weer naar school gaan en over de toekomst. In deze aflevering draagt Dirce-lene Evora uit Zwijndrecht haar gedicht 'Harnas' voor.  

Luistert u de podcast liever via Itunes of Soundcloud? Dat kan ook?

  Soundcloud      Itunes