Zwijndrecht voor elkaar

In deze coronacrisis hebben oudere en kwetsbare mensen het zwaar. Maar ook mensen die werken in de zorg, bij de politie en in supermarkten kunnen mogelijk extra hulp gebruiken zodat hun belangrijke werk door kan gaan. Zwijndrechtvoorelkaar verzamelt alle vraag en aanbod op één plek: hulp vragen en aanbieden is gratis voor maatschappelijke organisaties en particulieren. Zo is de kans het grootst dat hulp gevonden wordt. Want dat is nodig! U doet toch ook mee? 

Kook een keer een extra portie voor uw oudere buurvrouw, bel iemand die eenzaam is op en maak een praatje of help iemand door een boodschapje te doen. Alle hulp is welkom!

Ik bied mijn hulp aan
‚Äč
Heeft u hulp nodig? Op de website Zwijndrechtvoorelkaar kunt u een hulpvraag plaatsen namens uzelf, een organisatie, maar ook voor een familielid of vrienden. 

Ik heb hulp nodig
 

Belteam Diverz

Om u te ondersteunen tijdens deze coronacrisis heeft Diverz een belteam opgezet. Via het algemene nummer van Diverz, 078-620 60 60, kunt u in contact komen met collega’s uit verschillende wijk in Zwijndrecht. Op elk moment van de dag (tijdens kantooruren) is Diverz beschikbaar voor een praatje of om vragen over Diverz en het coronavirus te beantwoorden.Zwijndrecht voor elkaar