Vrijwilligersavond

21 november is vrijwilligersavond in Het Spektakel in Zwijndrecht

Vrijwilligers zijn zo belangrijk voor onze samenleving. Ook in de gemeente Zwijndrecht gebeurt ontzettend veel dankzij vrijwilligers. Zij zetten zich in voor hun medemens, helpen mee bij het organiseren van activiteiten of helpen bijvoorbeeld bij het vele werk dat een (sport)vereniging moet verzetten. Het is erg belangrijk, maar ook zo bijzonder dat zoveel vrijwilligers, zoveel energie steken in onze samenleving. Het gemeentebestuur van Zwijndrecht is trots op al deze vrijwilligers en wil hen graag persoonlijk bedanken op 21 november 2018, tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond in het Spektakel.

Tijdens deze sfeervolle avond, die speciaal georganiseerd is voor alle vrijwilligers in de gemeente Zwijndrecht, worden oude tijden herleefd en nieuwe herinneringen gemaakt. U geniet van een programma vol muziek, een topact door internationale artiesten, Hollandse gezelligheid en van hapjes en drankjes.

Aanmelden voor vrijwilligersavond 'Smiling having fun!'

Wat: Smiling, having fun!- Een ouderwets gezellige avond uit voor alle vrijwilligers in Zwijndrecht

Datum: Woensdag 21 november 2018

Locatie: Spektakel Zwijndrecht

Tijdstip: 19.30 tot 23.00 uur (19.30 uur inloop, 20.00 uur start het programma)

Aanmelden: cultuur@zwijndrecht.nl, indien u niet beschikt over mail, kunt u zich aanmelden via de afdeling MO: (078) 770 3592

Informatie: www.zwijndrecht.nl
De avond is specifiek bedoeld voor vrijwilligers (geen introducees)
Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 12 november 2018.


 


 

Uitgelicht