Sporthuldiging

Welke sporter(s) wil jij in het zonnetje zetten?

Het kleine feestje waarmee we in 2009 zijn gestart, is dankzij het platform Sport en bewegen uitgegroeid tot een grootse huldiging. En dat is fijn, want we zijn trots op onze sporters, de clubs en alle vrijwilligers in Zwijndrecht. In alle takken van sport is wel een Zwijndrechts talent te vinden en de gouden, zilveren en bronzen medailles stapelen zich op. Tijdens de feestelijke Sporthuldiging op vrijdag 24 januari 2020 maken we de winnaars bekend. Naast de genomineerden zijn familieleden, vrienden en verenigingsbestuurders uiteraard ook van harte welkom bij de huldiging. Het belooft weer een mooi feest te worden. We zien de nominaties graag binnenkomen! Samen maken we er een mooi feest van en laten we zien dat we trots zijn op alle prestaties die onze Zwijndrechtse en Heerjansdamse sporters leveren.

Nomineren

Geen Sporthuldiging zonder nominaties. Welke sporters zetten we in het zonnetje en onderscheiden we met een titel? Heb jij jouw sportheld, bijzonder talent, sportcoach of team in gedachten? Twijfel niet en nomineer meteen. Aanmelden kan tot uiterlijk 30 november 2019.

De categorieën, criteria & selectie

Alle categorieën
Je kunt sporters aanmelden voor de volgende categorieën: sportman (18+), sportvrouw (18+), sporttalent (t/m 17 jaar), sportteam junioren (t/m 18 jaar), sportteam senioren (19+) en sportcoach. Deze laatste categorie is nieuw dit jaar.

Criteria en selectie
Elke sporter kan meedingen naar de titel van sportkampioen 2019. Het maakt niet uit of iemand op recreatie- of wedstrijdniveau de sport beoefent. Voorwaarde is wel dat de sporter voldoet aan de gestelde criteria. Een onafhankelijke jury bekijkt alle inzendingen en selecteert per categorie drie genomineerden. Deze genomineerden krijgen in december persoonlijk bericht en hun namen worden via de gemeentelijke informatiekanalen bekend gemaakt.

Aanmelden

Aanmelden
Je kunt een sporter/sportteam/sportcoach aanmelden via dit aanmeldformulier. Je vermeldt hier de gegevens en een korte motivatie. Vul alle gegevens in en stuur het uiterlijk 1 december met een foto van de sporter, sportteam of sportcoach naar ons toe via e-mailadres: sport@zwijndrecht.nl. Maak je geen gebruik van mail? Stuur de gegevens dan per post naar (vergeet de foto niet!):

Gemeente Zwijndrecht
Afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling
t.a.v. Sandra Vat
Antwoordnummer 60
3330 VB Zwijndrecht

Locatie Sporthuldiging

De sporthuldiging vindt elk jaar plaats in de Develsteinhal: Develsingel 7A, Zwijndrecht

Tijd: 19.00 - 21.00 uur

Meer informatie

Wil je meer informatie over de nominatie of over de huldiging? Stuur dan een e-mail met jouw vraag naar sport@zwijndrecht.nl of neem contact op met Sandra Vat, stedelijk coördinator, via telefoonnummer 078 770 3683, werkdagen: maandag t/m donderdag.

Genomineerde sportmannen (18+)
Genomineerde sportmannen (18+). Foto: Martin Hulsman