Sportkampioenen gezocht

Welke sporter(s) wilt u in het zonnetje zetten?

Binnenkort vieren we het 10-jarig jubileum van de Sporthuldiging! Op vrijdag 25 januari 2019 is er een groots feest met een tintje glitter & glamour. Het kleine feestje waarmee we in 2009 zijn gestart, is dankzij het platform Sport en bewegen uitgegroeid tot een grootse huldiging. En dat is fijn, want we zijn trots op onze sporters, de clubs en alle vrijwilligers in Zwijndrecht. In alle takken van sport is wel een Zwijndrechts talent te vinden en de gouden, zilveren en bronzen medailles stapelen zich op.
 

Sporthuldiging
Sportteam junioren 2017. Foto: Martin Hulsman
 

Nomineren
Geen Sporthuldiging zonder nominaties. Welke sporters zetten we in het zonnetje en onderscheiden we met een titel? Heeft al uw sportheld, bijzonder talent of team in gedachten? Twijfel niet en nomineer meteen. Aanmelden kan tot uiterlijk 25 november 2018.

Alle categorieën
U kunt sporters aanmelden voor de volgende categorieën: sportman (18+), sportvrouw (18+), sporttalent (t/m 17 jaar), sportteam junioren (t/m 18 jaar), sportteam senioren (19+) en sportteam fifty fit (60+).

Criteria en selectie
Elke sporter kan meedingen naar de titel van sportkampioen 2018. Het maakt niet uit of iemand op recreatie- of wedstrijdniveau de sport beoefent. Voorwaarde is wel dat de sporter voldoet aan de gestelde criteria. Een onafhankelijke jury bekijkt alle inzendingen en selecteert per categorie drie genomineerden. Deze genomineerden krijgen in december persoonlijk bericht en hun namen worden via de gemeentelijke informatiekanalen bekend gemaakt.

Aanmelden
U kunt een sporter/sportteam aanmelden via dit aanmeldingsformulier. U vermeldt hier de gegevens en een korte motivatie. Vul alle gegevens in en stuur het uiterlijk 1 december met een foto van de sporter of sportteam naar ons toe via e-mailadres: sport@zwijndrecht.nl. Indien u geen gebruik maakt van mail kunt u de
gegevens ook schriftelijk aanleveren (vergeet de foto niet!):

Gemeente Zwijndrecht
Afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling
t.a.v. Sandra Vat
Antwoordnummer 60
3330 VB Zwijndrecht

Feestelijke huldiging 25 januari 2019
Op vrijdag 25 januari 2019 maken we de winnaars bekend. Naast de genomineerden zijn familieleden, vrienden en verenigingsbestuurders uiteraard ook van harte welkom bij de huldiging. Vanwege het 10-jarige jubileum wordt het een extra mooi feest!

Sporthuldiging

 

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de nominatie of over de huldiging? Stuur dan een e-mail met uw vraag naar sport@zwijndrecht.nl of neem contact op met Sandra Vat, stedelijk coördinator, via telefoonnummer 078 770 3683, werkdagen: maandag t/m donderdag.

We zien de nominaties graag binnenkomen! Samen maken we er een mooi feest van en laten we zien dat we trots zijn op alle prestaties die onze Zwijndrechtse en Heerjansdamse sporters leveren.