Oktober PAK AAN! maand bij ATOS RTV

Zaterdag 5 oktober tekenden Bram de Waard van ATOS RTV en Richard Schuurmans van PAK AAN! Zwijndrecht tijdens het radioprogramma Bram & Jurgen het partnershipcertificaat. Door het ondertekenen van dit certificaat spreken beide partijen de intentie uit om samen te werken en elkaar te versterken. Eerder ging de ATOS een dergelijke samenwerking ook aan met Team Sterk Staaltje en met Stichting Jong Zwijndrecht.

Deze maand is het PAK AAN! maand bij ATOS. Iedere zaterdag van 18.00 uur tot 19.00 uur is er tijdens de radio-uitzending aandacht voor initiatieven van bewoners uit Zwijndrecht en de ondersteuning vanuit PAK AAN! Zaterdag 5 oktober was PAK AAN! initiatievenmakelaar Richard Schuurmans in de radio-uitzending, hij vertelde enthousiast over de initiatieven die er zijn in Zwijndrecht en op welke wijze PAK AAN! hierbij kan ondersteunen. Afgelopen zaterdag was wethouder Ronald van de Meij aan het woord over zijn visie op de initiatieven en de rol van PAK AAN!

Initiatiefnemers in de uitzending

Luister vooral de komende twee zaterdagen naar de uitzending om 18.00 uur, want dan komen enkele initiatiefnemers naar de ATOS studio om over hun initiatief en het contact met PAK AAN! te vertellen. Op 19 oktober vertelt bewoner Ron Alberts over de opruimacties tijdens World Clean Up Day en op zaterdag 26 oktober vertellen bewoners Kees en Jolanda Schilten over de winterfair en de kerstacties.

Samenwerking

ATOS en PAK AAN gaan elkaar helpen bij evenementen en met promotie. Zo komt er bij ATOS RTV de komende jaren elk jaar een PAK AAN! maand, worden projecten en initiatieven van elkaar uitgelicht en ondersteunen ze elkaar waar nodig. De aftrap van de samenwerking is terug te luisteren via www.atosrtv.nl/gemist.