November KunZtmaand

In november- KunZtmaand gonst Zwijndrecht een maand lang van kunst en cultuur met de open atelierroute, flitstentoonstellingen, demonstraties, workshops en optredens op het gebied van beeldende kunst, theater, dans en muziek. Kunstenaars, culturele verenigingen en organisaties grijpen de kans om zich – via kunst en cultuur- te presenteren aan de Zwijndrechtse inwoners.

Er valt in Zwijndrecht overal wat te ontdekken en de meeste activiteiten zijn gratis. Hieronder vindt u alvast een paar tips voor de agenda!

Open Atelierroute – 3 t/m 4 november
We trappen af met de Open Atelierroute op 3 en 4 november. In heel Zwijndrecht stellen kunstenaars hun atelier open voor publiek. Kijk op www.atelierroutezwijndrecht.nl voor meer informatie.

Flitstentoonstelling Straatcultuur Jongeren - 7 t/m 11 november
Maak kennis met straattaal, - muziek, -dans, -kleding en alle manieren waarop jongeren zich in hun vrije tijd vermaken zoals vloggen, gamen en social media.

Flitstentoonstelling Vrouwen – 14 t/m 18 november
Kunstenaars uit de regio zijn uitgedaagd zich te laten inspireren op het thema 'vrouwen'. Kom kijken naar de uiteenlopende kunstwerken die rond het thema zijn gemaakt.

Kunzt in de Huiskamer – 18 november
Ga met een kleine groep op pad en geniet van diverse huiskameroptredens. Een voorstelling duurt maximaal 30 minuten en dan loopt de hele groep door naar het volgende adres.

Flitstentoonstelling 30-jarig jubileum RTV Atos - 21 t/m 25 november
RTV Atos viert eind november haar 30-jarig jubileum. In deze tijd hebben zij veel verzameld op het gebied van kunst en cultuur. Naast een (nieuwe) kennismaking met RTV Atos, krijgt u ook de mogelijkheid om interviews op het gebied van kunst en cultuur te bekijken of te beluisteren.

 

 

Uitgelicht