Nieuwe gemeentegids in voorbereiding

In januari 2020 komt er weer een nieuwe gemeentegids uit. Akse Media is gestart met de voorbereidingen voor de nieuwe gids. Staat u al in de huidige gids vermeld? Dan neemt Akse Media contact op om uw gegevens te controleren. U kunt wijzigingen doorgeven tot en met 27 september 2019.

De gemeentegids is een handig naslagwerk met onder meer informatie van en over de gemeente en de producten en diensten die de gemeente biedt. Ook staat er informatie in over maatschappelijke organisaties, clubs en verenigingen in Zwijndrecht en Heerjansdam. U kunt de gemeentegids bekijken via https://zwijndrecht.smartmap.nl/, de Gemeentegids App of een papieren exemplaar afhalen op het gemeentehuis of in de bibliotheek.

Gegevens aanpassen

Akse Media neemt contact op met organisaties/verenigingen die al in de huidige gemeentegids staan, om te vragen of de gegevens nog kloppen. Geef de wijzigingen uiterlijk 27 september aan de uitgever door. Gegevens die u na deze datum doorgeeft, kunnen niet meer in de papieren gids worden meegenomen. Na die datum verwerkt de uitgever de gegevens wel in de digitale gemeentegids.

Aanmelden

Staat uw organisatie/vereniging nog niet in de gemeentegids en wilt u ook een gratis basisvermelding? Dan kunt u tot en met 27 september 2019 uw gegevens doorgeven of informatie hierover vragen bij Akse Media.

Per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Zwijndrecht)
Telefonisch: 0223-673010 (redactie Akse Media)
Schriftelijk: Akse Media, t.a.v. gemeentegids Zwijndrecht, Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.