Nieuwe Sport- en Cultuurkrant Zwijndrecht is uit

Voorkant Sport en Cultuurkrant 2019De zomervakantie is voorbij. Sportverenigingen en culturele instellingen starten met een nieuw seizoen vol activiteiten. Benieuwd wat er allemaal te doen is in Zwijndrecht en Heerjansdam? U leest het in de Sport- en Cultuurkrant 2019.

Sporten en bewegen is leuk en gezond. En het brengt mensen bij elkaar. Zwijndrecht heeft een gevarieerd sportaanbod voor jong en oud. Maak gebruik van de kennismakingsacties die worden aangeboden door het Sportplatform en doe mee. Ook op het gebied van cultuur is er vanalles te beleven in Zwijndrecht. Van fotografie tot theater en van schilderwerkgroep tot popkoor. In de Sport- en Cultuurkrant leest u er alles over.

Huur een sporthal of gymzaal

Wekelijks binnen sporten met uw eigen sportgroep? Een gymfeestje geven of sporttoernooi organiseren? U kunt als particulier, bedrijf of vereniging de gymzalen en sporthallen van de gemeente huren voor een sportieve activiteit. Kijk op www.zwijndrecht.nl/sportaccommodaties.nl voor de mogelijkheden en prijzen per zaal.

Zwemmen tussen de eenden

Ook wethouder Ronald de Meij (Sport en Cultuur) houdt ervan om actief bezig te zijn. Zo zwemt hij bijvoorbeeld regelmatig in 't Waaltje in Heerjansdam: "Zwemmen in dit prachtige natuurwater, tussen de eenden, daar kan ik echt enorm van genieten." Daarnaast luistert Ronald graag naar muziek en beleeft hij veel plezier aan het bezoeken van culturele activiteiten, zoals bijvoorbeeld een expositie in KunZt: "Kunst en cultuur leert me vanuit een ander perspectief naar situaties te kijken." Lees het hele interview met Ronald in de Sport- en Cultuurkrant. Of kijk hoe hij een duik neemt in 't Waaltje.

Veel leesplezier!