Inloopbijeenkomst

De vernieuwing van winkelcentrum Walburg is in volle gang. De gemeente gaat de openbare ruimte bij winkelcentrum Walburg opnieuw inrichten en het riool vervangen. Wij laten u graag het ontwerp zien en informeren u over het projectplan. Daarom nodigen wij u uit voor de inloopbijeenkomst op maandag 26 november 2018:
 

  • Spektakel, Norderstedtplein 10, Zwijndrecht
  • Tussen 16.00 uur en 20.30 uur

 

Bewonersbijeenkomst

Tijdens deze inloopbijeenkomst kunt u op twee momenten de algemene presentatie over het project volgen met een 3D impressie van het ontwerp. De presentatie is om 16.30 uur en nog een keer om 19.30 uur.

De aanpak van het parkeerterrein geeft ook kansen om in te spelen op klimaatverandering. We laten zien welke voorzieningen we treffen om bijvoorbeeld regenwater te bufferen en voor verkoeling te zorgen bij hitte. Voor en na beide presentatiemomenten is er ruime gelegenheid om uw reactie te geven en kunt u vragen stellen over het ontwerp.


Planning

De werkzaamheden starten rond de zomer en duren ongeveer anderhalf jaar. Zodra de aannemer en de exacte planning bekend zijn informeren wij u hierover opnieuw.

 

Informatie, vragen en antwoorden

We begrijpen dat het niet voor iedereen mogelijk is aanwezig te zijn. Daarom kunt u vanaf
1 december 2018 ook op www.zwijndrecht.nl/winkelcentrumwalburg informatie vinden en het ontwerp bekijken. Mocht u vragen, ideeën of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze brief, dan kunt u ook een e-mail sturen naar: h.keller@zwijndrecht.nl.