Informatiebijeenkomst nieuw Veerplein en omgeving

Het Veerplein en omgeving is een prachtige plek in Zwijndrecht. Je kunt er mooi wonen, er zijn diverse (scheepvaart)bedrijven en je kunt er gezellig wat eten of drinken. Inmiddels is dit gebied wel toe aan een flinke opknapbeurt en nieuwe inrichting van de openbare ruimte.

Op 11 september 2019 organiseren we een informatiebijeenkomst waarbij u meer informatie krijgt over het voorlopig ontwerp. U bent van harte welkom om 19.30 uur in Het Spektakel, Norderstedtplein 10 in Zwijndrecht. De bijeenkomst duurt tot 21.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Programma

Wethouder Jos Huizinga en Adriaan Geuze van architectenbureau West 8 geven allereerst een toelichting op het voorlopig ontwerp en het vervolgproces. Daarna gaan we in groepjes uiteen om met elkaar in gesprek te gaan over het voorlopig ontwerp en de thema's die daarin voorkomen. Er is dus alle ruimte om uw mening te geven. Een samenvatting van de avond gaat mee met de inspraakreacties.

Meer informatie

Het voorlopig ontwerp en overige informatie over de opknapbeurt van het Veerplein en omgeving kunt u lezen op www.zwijndrecht.nl/veerplein.