Hangt uw organisatie ook de regenboogvlag uit voor Coming-Outdag?

De gemeente Zwijndrecht zet zich in voor de LHBT+-gemeenschap (lesbisch, homo, biseksueel, transgender). Want iedereen moet zichzelf kunnen zijn, zich geaccepteerd en veilig voelen. 

Coming-Outdag

Op 11 oktober is het nationale Coming-Outdag. Op deze dag besteden we in Nederland aandacht aan het moment dat een LHBT-er openlijk voor zijn of haar seksuele voorkeur uitkomt. Om de boodschap kracht bij te zetten wappert op veel plekken in Nederland de regenboogvlag voor Coming-Outdag. Ook gemeente Zwijndrecht hijst de regenboogvlag.   

Massaal de vlag uithangen in Zwijndrecht

Vanwege de coronamaatregelen organiseren wij geen bijeenkomst op Coming-Outdag. Wel zouden we het als gemeente geweldig vinden de LHBT+-gemeenschap te steunen door massaal de regenboogvlag uit te hangen in Zwijndrecht en Heerjansdam. Doet u mee? Alle bedrijven, organisaties en (sport- en cultuur)verenigingen in Zwijndrecht en Heerjansdam kunnen gratis een regenboogvlag aanvragen. 

Gratis regenboogvlag aanvragen

Hijst uw organisatie ook de vlag voor Coming-Outdag? Tot en met 25 september kunt u de regenboogvlag kosteloos aanvragen via Zita Goes: zm.goes@zwijndrecht.nl. Daarna bestellen we de vlaggen en krijgt u een seintje zodra de vlaggen binnen zijn. U kunt de vlag dan ophalen op het gemeentehuis.