Gemeente opent corona-telefoonlijn

De gemeente Zwijndrecht heeft vanaf deze week een speciale corona-telefoonlijn voor inwoners die vragen of zorgen hebben in deze moeilijke tijd. Dit nummer komt naast de bestaande hulplijnen om op die manier zoveel mogelijk mensen te bereiken. Het nummer van de gemeentelijke coronalijn is 078 – 770 84 84 en is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

Medewerkers willen er voor u, onze inwoners, zijn en een luisterend oor bieden. U kunt bellen met vragen over gemeentelijke zaken die door de coronacrisis beïnvloed zijn, zoals de aanvraag van een vergunning of financiële regeling.

Maar ook als u zich zorgen maakt, omdat mensen onvoldoende afstand houden of andere maatregelen niet naleven. Ook met andere vragen of zorgen die u heeft in deze coronatijd, kunt u bij onze medewerkers terecht. Als het kan, beantwoorden zij uw vraag zelf. Kunnen zij dat niet, dan brengen zij u in contact met de juiste instantie of organisatie. Onze medewerkers hebben een compleet overzicht van het hulpaanbod in Zwijndrecht.