Geef uw mening over het Veerplein

Het Veerplein en omgeving is een prachtige plek in Zwijndrecht. Je kunt er mooi wonen, er zijn diverse (scheepvaart)bedrijven en je kunt er gezellig wat eten of drinken. En je hebt er een fantastisch uitzicht op de rivier en het schilderachtige Dordrecht.

Het Veerplein en de omgeving is toe aan een opknapbeurt. De kade is verzakt, dus die gaan we vervangen en ophogen. Omdat de boel dan toch op de schop moet, pakken we meteen de rommelige omgeving aan. Zo doen we dat in één keer goed.

Geef uw mening

We zijn benieuwd hoe u vindt dat het nieuwe Veerplein eruit moet komen te zien. Het Veerplein is tenslotte een plek waar veel Zwijndrechtenaren komen. Via www.nieuwveerpleinzwijndrecht.nl kunt u in een filmpje alvast een eerste impressie zien van het Veerplein. Ook kunt u hier een vragenlijst invullen en uw voorkeur laten weten. Dit kan tot en met maandag 10 juni 2019. Wethouder Jos Huizinga (Ruimtelijke Ontwikkeling): "Het Veerplein is van ons allemaal! Dus ben ik benieuwd wat zowel inwoners als bezoekers van het eerste ontwerp vinden. Ik nodig iedereen voor wie het Veerplein veel betekent uit om zijn mening te geven."

Impressie nieuw Veerplein

Inloopbijeenkomst

Voor de zomervakantie organiseren we een inloopbijeenkomst om u uitgebreider te informeren. Meer informatie volgt later. Denkt u met ons mee?

Meer informatie

Meer weten? Kijk dan op onze pagina over het Veerplein.