Fixi: nieuw meldingensysteem voor de openbare ruimte

Vanaf 1 oktober werkt de gemeente met een nieuw systeem voor meldingen in de openbare ruimte. Dit systeem heet Fixi.

Fixi is te vinden via de homepage, en nog veel makkelijker, met de Fixi app. Met Fixi is het eenvoudiger om een melding te maken voor bijvoorbeeld loszittende stoeptegels, overhangend groen en kapotte verlichting.

Lantaarnpaal stuk? Meld het met Fixi!

Via Fixi worden meldingen eenvoudig aan de betreffende locatie gekoppeld, kunnen foto's makkelijk worden toegevoegd en meldingen worden gevolgd. Het is ook makkelijk om te zien of iemand anders de melding al heeft gemaakt. Wel zo handig!

Fixi app

Je kunt de Fixi app gratis downloaden om op de mobiele telefoon te gebruiken. De app is beschikbaar in de Appstore en Google Playstore. Direct een melding maken via de app of website werkt het makkelijkste en snelste. De gemeente Zwijndrecht app werkt hierdoor niet langer voor het maken van een melding.

Speur-win-actie

Vanaf 1 oktober zijn er goudkleurige items verstopt in de openbare ruimte van Zwijndrecht. Vind jij een van de goudkleurige hondendrollen, stoeptegels of afvalknijpers? Dan win je een universele smartphone houder voor op de fiets. Je vondst meld je met foto, op locatie, via de Fixi app.

Voorwaarden

  • Per locatie is er 1 prijs te winnen. Er kan maar 1 keer een melding op de betreffende plek van het item gemaakt worden.
  • De win-actie geldt voor 1 prijs per persoon.
  • Je woont in de gemeente Zwijndrecht.
  • Het gevonden gouden item + de melding via de Fixi app of website dienen bij het ophalen getoond te worden.
  • Bij het in ontvangst nemen van je prijs maken we een foto van je met je gevonden item. Je stemt in dat deze foto gebruikt wordt voor publicaties van de gemeente Zwijndrecht.
  • Medewerkers van de gemeente Zwijndrecht zijn uitgesloten van deelname.