Felicitatie voor VV Heerjansdam

Burgemeester Hein van der Loo heeft VV Heerjansdam vandaag gefeliciteerd met haar 75-jarig bestaan. Eerder dit jaar moest de voetbalclub het jubileumfeest afgelasten vanwege de omstandigheden met corona.

VV Heerjansdam begon op 13 juni 1945 op een veldje aan de Sportlaan (Lagendijk). In 1963 volgde de verhuizing naar sportpark De Hoef. Sinds 1979 spelen de groen-zwarten op het schitterende sportcomplex aan De Molenwei. Met 550 leden is de voetbalclub een florerende vereniging in de hechte gemeenschap van Heerjansdam.

Op de Molenwei nam voorzitter  Peter van der Linden vanmorgen het geschenk van burgemeester  Van der Loo in ontvangst: een klassieke, lederen voetbal op een sokkel met de naam van de voetbalclub. Burgemeester Van der Loo: "We hadden het 75-jarig bestaan van VV Heerjansdam natuurlijk al groots willen vieren. Helaas is het jubileumfeest uitgesteld. Het kon niet anders en we verheugen ons op het moment dat het feest wel kan plaatsvinden. Maar ik wil het jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan. Deze prachtige voetbalvereniging bestaat in 2020 75 jaar. Daarom nog voor het einde van het jaar een kadootje namens het gemeentebestuur."

VV Heerjansdam 75 jaar

Foto: Burgemeester Hein van der Loo reikte voorzitter Peter van der Linden van VV Heerjansdam een geschenk uit ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de voetbalclub.