Kom 10 juli naar de Energieavond

Een toekomst zonder aardgas? Hoe bereiden we ons hier op voor? Wat kunt u zelf al doen? Kom naar de Energieavond voor meer informatie!

Hoe gaan we over op schonere en duurzamere warmtebronnen om te koken en onze huizen te verwarmen? Hoe bereidt de gemeente Zwijndrecht zich voor op een toekomst zonder aardgas? En wat kunt u nu al doen met uw eigen woning? Kom naar de Energieavond, woensdag 10 juli in het gemeentehuis van Zwijndrecht, voor meer informatie!

Wat kunt u verwachten?
Op deze avond staan er twee dezelfde sessies gepland. De eerste sessie start om 18:30 uur en de tweede om 20.00 uur. Beide sessies duren maximaal één uur en u kunt dus zelf kiezen welk tijdstip u langskomt. Tijdens de sessie geven het Regionaal Energieloket en de Regio Drechtsteden een presentatie. Hier hoort u waarom we van het aardgas af gaan, welke aardgasvrije oplossingen in Zwijndrecht kansrijk zijn en met welke maatregelen u zich al kunt voorbereiden. Ook wordt ingegaan op de Transitievisie Warmte 1.0 en hoe de gemeente de komende tijd samen met partners verder gaat werken aan een aardgasvrij Zwijndrecht. Ook is er ruimte voor vragen.

Programma
18.15 uur: Inloop voor sessie 1
18.30 uur: Start sessie 1
19.30 uur: Einde sessie 1
19.45 uur: Inloop voor sessie 2
20.00 uur: Start sessie 2
21.00 uur: Einde sessie 2

Locatie: Gemeentehuis Zwijndrecht, Raadshuisplein 3, Zwijndrecht.
 

Meer informatie?
Kijk op www.regionaalenergieloket.nl welke maatregelen voor uw huis mogelijk zijn. U kunt bij het Regionaal Energieloket terecht voor al uw vragen over energie besparen. Op www.drechtstedenenergie.nl leest u meer over hoe de Drechtsteden zich voorbereiden en wat u zelf kunt doen.